Дали провајдерите на социјалните мрежи подлежат на (посуштинска) регулатива?

Автор: Бојана Русевска, студент на правни студии при Правен факултет ,,Јустинијан Први" На 15 март 2019 година, Брентон Тарант застрела 50 лица за време на терористички напад врз две џамии…

Continue Reading Дали провајдерите на социјалните мрежи подлежат на (посуштинска) регулатива?