Разговор со Бојан Петровски – Претседател на НМСМ, за учество на младите во процесот на донесување на младински политики

Најпрво, кој е Бојан Петровски и како би се опишале вие? Бојан е млад активист од Скопје.  Преку  10 години активен во младинскиот сектор, по идеологија “зелен“ екологист, борец за…

Continue Reading Разговор со Бојан Петровски – Претседател на НМСМ, за учество на младите во процесот на донесување на младински политики