Излезот ограничен, семејното насилство интензивирано

Автор: Сара Поповска, студент на правни студии при Правен факултет ,,Јустинијан Први Криза во светски форми и размери. Состојба на константен страв, паника и искушение. За жал сведочиме една глобална…

Continue Reading Излезот ограничен, семејното насилство интензивирано