Финансиски аспект на коронакризата во Македонија

Автор: Ивона Стојчевска, студент на мастер студии финансово право при Правен факултет ,,Јустинијан Први" Во периодот од 1970 до 2011 год. во светот, според статистиката на ММФ (Меѓународен Монетарен фонд)…

Continue Reading Финансиски аспект на коронакризата во Македонија