Колумна: Неделата како неработен ден

Автор: Памела Павловска - студент во втора година правни студии на Правниот факултет “Јустинијан Први “Take time to appreciate employees and they will reciprocate in a thousand ways.”  -Bob Nelson  …

Continue Reading Колумна: Неделата како неработен ден