Не молчи, пријави говор на омраза!

Автор: Ангела Анѓеловска, студент на мастер студии по казнено право при Правен факултет ,, Јустинијан Први" Oд неодамна сме сведоци на зголемениот број на случаи на заразени од КОВИД -19,…

Continue Reading Не молчи, пријави говор на омраза!