Интервју со Маја Вељанова, алумни член на ЕЛСА

1. Маја здраво. Чуден беше по многу основи развојот на деновитево изминативе два месеци. Веруваме дека добро се снаоѓаш со настанатата ситуација и вонредната состојба ширум Светот поради вирусната пандемија…

Continue Reading Интервју со Маја Вељанова, алумни член на ЕЛСА