Контактирајте Не

Биди дел од нас ! Зачлени се

Контакт

  • Бул. Гоце Делчев 9б, 1000 Скопје
  • Правен Факултет „Јустинијан Први“
  • Мобилен: 3117244
  • Емаил: info@mk.elsa.org