Драги ЕЛСАши,

 

Ве покануваме заедно заслужено да го заокружиме заминувањето на ова

... повеќе

12-12-2016

Зборот "семејство" е топол збор кој асоцира на љубов, слога, сплотеност и грижа, но тенка е

... повеќе

02-12-2016

 

 

Традиционално, како и секоја година, и годинава во организација на ЕЛСА Р

... повеќе

06-11-2016

 

Со огромно задоволство го објавуваме повикот за РЕГРУТАЦИЈА на НОВИ ЧЛЕНОВИ за учеств

... повеќе

18-09-2016


Со големо задоволство Ве повикуваме да се пријавите на Фрешерс Камп 2016 којшто ЕЛСА РМ

... повеќе

08-09-2016

Како што е редот, така и оваа година ЕЛСА на Република Македонија по 21-ви пат одржа Генерално со

... повеќе

07-06-2016