За ELSA

Сектори

Останати настани

Пракса во Халк Банка

 

Халк Банка има потреба од практиканти со времетраење од најма

...

повеќе...

Правните предизвици на борбата против тероризмот"

Драги членови,

Би сакала да ве потсетам дека рок за пријавување за године

...

повеќе...
Презентација на работата на ЕЛСА во Битола и Штип

Бидејќи добриот глас далеку се слуша, можност да дознаат нешто повеќе за ЕЛС...

повеќе...

ЕЛСА Новогодишна забава

Драги ЕЛСАши,

 

Ве покануваме заедно заслужено да го заокружиме

...

повеќе...

Пракси во Извршителска канцеларија Весна Деловска

Извршител Весна Деловска има потреба од ПО ДВАЈЦА практиканти за ме...

повеќе...