Партнери

Правен факултет

Правниот факултет ,,Јустинијан Први’’ уште од самото основање на ЕЛСА континуирано ја поддржува организацијата и нејзините членови со цел тие да ги прошират своите правнички хоризонти и во иднина да се изградат во врвни професионалци.
 
Покрај поддршката од деканската управа, од основањето на ЕЛСА во 1997 годинапа се до денес, голем број на професори и асистенти учествувале на нашите настани и секогаш безрезервно ни пренесувале дел од своите знаења. 
 
Канцеларијата на ЕЛСА Република Македонија е со седиште на Правниот факултет ,, Јустинијан Први’’.

Останати настани

Правните предизвици на борбата против тероризмот"

Драги членови,

Би сакала да ве потсетам дека рок за пријавување за године

...

повеќе...
Пракса во Адвокатското друштво "Наумов, Менкиноски и партнери"

Адвокатското друштво "Наумов, Менкиноски и партнери" има потреба од еден прак

...

повеќе...
Презентација на работата на ЕЛСА во Битола и Штип

Бидејќи добриот глас далеку се слуша, можност да дознаат нешто повеќе за ЕЛС...

повеќе...

ОГЛАС ЗА ПРАКТИКАНТСКА РАБОТА

                                                                   ...

повеќе...

Еднодневна основна обука од областа на дискриминацијата

На 21 мај 2015 година, Македонското здружение на млади правници ќе одржи осно

...

повеќе...