Семинари и конференции

Тамара Велковска

Останати настани

ЕЛСА РМ ве повикува на Fresher`s camp 2014

Fresher’s Camp претставува семинар што традиционално се одржува секоја годин...

повеќе...

Институционална посета на Основен суд Скопје 1 -Скопје

Ве известуваме дека во рамки на отворените денови на судството како ЕЛСА член

...

повеќе...

Конференција на тема „Право на Конкуренција“

Со огромно задоволство би сакале да Ве поканиме на конференцијата која

...

повеќе...

Пракса во извршителска канцеларија, Катерина Кокина

ЕЛСА РМ повторно ви нуди шанса да го добиете/зголемите вашето практ

...

повеќе...