Потпретседател за СТЕП

Беба Жагар

Останати настани

Тест

 тест тест 

...

повеќе...
Конференција на тема „Ќе ја следи ли правото технолошката сингуларност?“

Соочени со предизвиците што ги носи напредокот на наука...

повеќе...

Конференција на тема “Македонија пред правниот предизвик наречен говор на омраза“

На 10-ти мај ЕЛСА РМ организира конференција на тема “Македонија пред правни...

повеќе...

Конференција на тема „Право на Конкуренција“

Со огромно задоволство би сакале да Ве поканиме на конференцијата која

...

повеќе...

Еднодневна основна обука од областа на дискриминацијата

На 21 мај 2015 година, Македонското здружение на млади правници ќе одржи осно

...

повеќе...