Потпретседател за академски активности

Фанче Димоска

Останати настани

Тест

 тест тест 

...

повеќе...
Пракси во адвокатската канцеларија Лазаров и Шоптрајанов

ЕЛСА  нуди пракси во адвокатската канцеларија Лазаров и Шоптрајанов (бу

...

повеќе...

Пракси во Извршителска канцеларија Весна Деловска

Извршител Весна Деловска има потреба од ПО ДВАЈЦА практиканти за ме...

повеќе...

СТЕП во Македонија

 

My traineeship in Macedonia gave me the unique opportunity to get

...

повеќе...
Одржана Конференцијата на тема Компјутерски криминал

 

Одржана Конференција на тема ,,Компјутерски криминал"

 

Н

...

повеќе...