Благајник

Билјана Петревска

Останати настани

Шведски студент на пракса во Македонија

СТЕП (Student Trainee Exchange Programme) програмата во мрежата на ЕЛСА им о...

повеќе...

Повик за EX-YU Конференција

 

 

Драги членови членови,

EX-YU е конференција која оваа г

...

повеќе...

Лавиринтот наречен пристап до информации од јавен карактер

 

Лавиринтот наречен пристап до информации од јавен карактер

  ...

повеќе...

“Управување со правни ризици:Правни трендови”

 ЕЛСАши

 

Ни претставува голема чест и задоволство што и оваа година

...

повеќе...
Конференција на тема

Драги членови

  Ни претставува големо задоволство што и овој семестар...

повеќе...