Претседател

Ангела Јанкоска

Останати настани

Пракси во Нотарска канцеларија

Почитувани Членови,

1. Нотарската Канцеларија на Роберт Стојковски со сед

...

повеќе...

117 Интернационални пракси

ЕЛСА нуди можност за пракси во странство за студентите по право. Овој циклус,

...

повеќе...

Пракса во Адвокатското друштво "Наумов, Менкиноски и партнери"

Адвокатското друштво "Наумов, Менкиноски и партнери" има потреба од еден прак

...

повеќе...
Еднодневна основна обука од областа на дискриминацијата

На 21 мај 2015 година, Македонското здружение на млади правници ќе одржи осно

...

повеќе...

“Управување со правни ризици:Правни трендови”

 ЕЛСАши

 

Ни претставува голема чест и задоволство што и оваа година

...

повеќе...