Почитувани Членови,

1. Нотарската Канцеларија на Роберт Стојковски со седиште во Скопје на ул

повеќе...

30-10-2015

Адвокат Даниела Крстева Николовска има потреба од практикант за работа. Времетраењето на повеќе...

05-06-2015

Извршител Весна Деловска има потреба од ПО ДВАЈЦА практиканти за месец јуни, јули и авг повеќе...

17-05-2015

ЕОС МАТРИКС е интернационална компанија застапена во 25 земји во светот и е дел од водечката гру

повеќе...

08-04-2015

                                                                              повеќе...

05-02-2015

УСАИД „Проектот за јакнење на судството“ отвара прекрасна можност за ангажирање на тројца практи повеќе...

05-12-2014