ЕЛСА Новогодишна забава

Драги ЕЛСАши,

 

Ве покануваме заедно заслужено да го заокружиме заминувањето на оваа успешна 2016 година исполнета со квалитетни активности организирани од страна на ЕЛСА на Република Македонија. Прославата ќе се одржи на 17.12.2016 година (сабота) со почеток во 21:00 часот во Нола бар

 

ЕЛСА не е организација која нуди само активности со кои Вие го збогатувате Вашето знаење, туку и неформално дружење преку кое го шириме елсашкиот дух! 

 

Дојдете заедно достојно да ја испратиме 2016 година! :) 

12-12-2016

Останати настани

Прослава на Ден на ЕЛСА

Прослава на Ден на ЕЛСА

 

На 25.11.2015 година со почеток во 16

...

повеќе...

Пракса во Халк Банка

 

Халк Банка има потреба од практиканти со времетраење од најма

...

повеќе...

Комплетирана ЕЛСА Библиотека и подготвена за користење

Со задоволство ве информираме дека целосно е комплетирана онлајн платформата ...

повеќе...

Петта ЕХ ЈУ конференција на тема “Борба против трговијата со луѓе – Стоп за модерното ропство”

Од 21-24 ноември минатата година, во Скопје се одржа петтата ЕХ ЈУ конференц...

повеќе...

Одржано 21-то Генерално Собрание на ЕЛСА РМ

Како што е редот, така и оваа година ЕЛСА на Република Македонија по 21-ви па

...

повеќе...