ELSA’s 20th Birthday Bash

Posted Leave a commentPosted in Uncategorized

Две децении напорна работа, успеси и еден етаблиран бренд меѓу студентите по право. Две децении синоним за знаење, можности, амбиција, право, интернационалност. Две децении спомени, доживотни пријателства и креирање на […]