Ново издание на Јустиција

Posted Leave a commentPosted in Академски активности

На ден 15.10.2019 (вторник) во просториите на Правен факултет ,,Јустинијан Први” во Скопје, се одржа промоција за вториот број на списанието Јустиција, спонзорирано од Еуролинк Осигурување АД, кое што излегува […]

Академија за деловно право

Posted Leave a commentPosted in Uncategorized, Академски активности, Семинари и конференции

Се сметате ли и Вие за оние кои би поместиле и планини во името на правото и правдата? Имате страст за просперитет и се гледате како дел од интелектуалната елита, […]